Om företaget

Emilssons Plåt & Bygg är ett familjeföretag med Bo och John (far och son) i spetsen. Bo är specialiserad på trä och betong medan John är specialiserad på plåt.

Sedan starten 2006 har företaget expanderat och idag är vi nio anställda som tillsammans utför plåt, trä och betongarbeten. Vi har mångårig erfarenhet inom branschen och innehar yrkesbevis för både plåt och träbyggnationer.

Vår målsättning är att tillgodose våra kunders önskemål genom hög kvalité på såväl arbete som material. För att nå dit är det viktigt att samarbeta med kunden, lyssna på dem och prata med dem så att de förstår. På så sätt kan vi komma fram till kostnadseffektiva lösningar.

Idag är det vanligt att kunden själv vill vara med och göra en insats. Vi har därför utvecklat en unik samarbetsform, där vi tillsammans kommer fram till en bra arbetsfördelning. Kunderna kan därefter få handfasta råd och tips om de delar av arbetet de tänker utföra själva.

Vi samarbetar även med en arkitekt så att vi kan få hjälp med idéer och ritningar.

Sponsring
Vi sponsrar både ÖSK och den lokala idrottsföreningen SMÅ IF. Dessutom sponsrar vi Hem och Skolas antimobbningsprojekt samt Företag mot droger. Vi har även köpt reflexvästar till dagisbarnen i Stora Mellösa.